Dins d’un món canviant com el del transport va néixer el 16 de desembre de 1.989 la cooperativa BALTRANS, fruit de la forta embranzida d’uns transportistes de Balaguer amb inquietuds.

 

Durant tots aquests anys han succeït molts esdeveniments, símptoma de la recolocació d’aquest sector i de la recerca d’una identitat pròpia. Poc a poc ens hem anat convencent de que com a cooperativa i/o com empresa hem de tenir les idees del món empresarial: la forta identificació corporativa per part dels seus membres i el compromís envers els nostres Clients de donar la màxima qualitat en la prestació dels nostres serveis. I, finalment, fer-ho compatible amb el compromís i desenvolupament social que com empresa d’economia social s’ha de dur a terme.

 

Tot i tenir present els canvis normatius i tecnològics constants que ens afecten, l’entusiasme ens empeny a créixer, buscant totes les fórmules posibles.

 

Alguna cosa es mou a BALTRANS que ens projecta endavant per no perdre el tren que es va posar en marxa.

 

Recollint el testimoni dels primers socis ens hem proposat no quedar-nos enrera.

 

Plenament conscients de la importància de la nostra tasca per al desenvolupament del teixit econòmic i social i amb la ferma voluntat de créixer amb els nostres Clients; treballarem dia a dia per millorar tots els aspectes